perjantai 22. helmikuuta 2013

Jaden huonetta

HOLA!
www.weheartit.com

Miks lastenhuone on aina se kaikista sotkuisin!? :D Sain vihdoin taas siivottua Jaden huonetta ja otin muutaman kuvan sieltä täältä. Sehän jäi sillon kokonaan pois, ku tein kotipostausta. Aina ku siivoon Jaden huoneen, ni sieltä lähtee vähintään KAKSI muovisäkillistä "roskia" Hirveesti paperin palasia, kymmeniä piirustuksia joista säästän parhaat kaiken maailman nauhoja mitä Jade on saksilla pätkinyt, teipin palasia, tarroja, karkkipapereita, helmiä, pumpulia ja turhia leluja, joilla ei ikinä leiki! :D Nykyään Jade on kyllä vähemmän leikkinyt siellä, ku tykkää enemmän olla aina samassa huoneessa missä mä olen. Ja nyt Jade on mennyt myös nukkumaankin meidän sängyssä, josta sit kannan sen vasta nukahtamisen jälkeen omaan huoneeseen. Sille on tullut jonkunlainen vauva vaihe päälle...?! Kuuluiskohan se tohon ikään.
 Pysyypähän huone ainakin pitempään siistimpänä ja olkkarissa Jade siivoo aina jälkensä leikkien jälkeen :)


 Hiuspompula purkki, joka oli käytössä myös mulla kun olin pieni :) ihan retrokamaa!Mun, sekä Jaden ensimmäinen säästölipas, ihana tuttipullon muotoinen.
 Sitä mukaan mitä kaikkia ihania pinnejä Jadelle hankkii, ni samaa tahtii ne myös häviää!? Ihan sama juttu, ku sukkapareissa. 

 
 Jaden ehdoton suosikki pehmolelu koira jo ihan pienestä pitäen


Lelut säilytetään aina laatikoissa/erillaisissa koreissa, jotka ei näy nyt kuvissa.
 Haluisin hankkii Jadelle jonkun kunnon lipaston tai hyllykön johon sais kaikki hienosti järkättyy. Ja tietenkin valkoisen. Alkaa olla vähän loppuun käytetty tän hetkinen pieni musta hyllykkö, josta en myöskään ottanut kuvia :D
  

Seee ya! :)


.lla Cami


www.weheartit.com 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti