lauantai 16. helmikuuta 2013

Tunnustuksia


HEijj på dej!
 


Oon nähny tämmösii mones blogissa ja haluun nyt itekkin tehdä jonkin tällaisen :D


Kerro linkin kera, kuka lahjoitti sinulle tämän haasteen. 
Jaa tunnustus eteenpäin


TUNNUSTUKSIA (kuka olen?!)

8 Faktaa minusta


1. Tää olikin vaikeempaa ku luulin, ei tuu mitää mieleen.. :DD haaha.
 NO, vaikka se et musta on tullut blogiriippuvainen (facebook riippuvaisuuden ohella). Aina ku herään, oon vieny jaden päiväkotiin, käynyt lenkillä, ni avaan heti tietsikan ja lueskelen blogeja, joissa saattaa vierähtää parikin tuntia helposti. Ja sit on aina yhtä ihanaa, ku jos löytää jonkun uuden hyvän bloggaajan ja saa lukee lähes koko blogin alusta.

2. Käytän välillä Niken saippuaa suihkus, koska se tuoksuu paljon raikkaammalta, ku mun hedelmäsaippuat.. Tuoksun vissiin välillä ihan mieheltä.
  

3. Yksin kotona nukkuminen, on ehkä kauheinta mitä tiiän.. no, ei nyt ihan. Mul on aika vilkas mielikuvitus ja pelkään herkästi kaikkii ääniä, pimeyttä sun muuta. Pidän sillon vähintään vessan valon päällä. Mielellään jätän telkkarinki päälle.
( oon kattonut liikaa kauhuleffoja)
4. Pelkään myös ampiaisia ihan hirveesti, vaikka muuten rakastan kesää. Saatan kiljua, juosta tai mennä vaikka maahan makaa yleisellä paikalla, jos ampiainen hyökkää kimppuun. Se on välillä aika noloa.
 Viime kesän ensimmäinen ja samalla ehkä viimeinen rullaluistelu kokemukseni oli ehkä paras. Kerkesin olla kaks minuuttua luistimet jalassa kaupan pihalla, kunnes amppari alkoi jahdata mua. En osannut jarruttaa ja kaveri veti mua perässään karkuun sitä. Loppujen lopuksi oltiin molemmat kontalleen maassa. Nauratti kyllä (ja samalla lähes itketti), niin ettei henki kulkenu... :D
Ja kerran tuossa kaupungilla päin ohikulkijat luuli, et mua pahoinpidellään. Kaverit seiso vieressä ja mä makasin maassa huutaen apua.

  (Alko jotenkin hävcttää toi äsköinen tunnustus.) 


5. Mulla on tosi huono itsehillintä. Siis esimerkiksi, jos mun eteen työnnetään vaikka keksi ja en sais syödä makeeta jonku "dieetin" takia, ni mun on tosi vaikee vastustaa si... Ystävänpäivänä kävi juuri näin.

6. Oon rosi huono olee paikallaan tai puhumatta pitkän aikaa. En voisi kuvitellakkaan tekeväni ikinä mitään toimistotyötä, jossa vain istutaan. Kirjastokin ois ihan kauhee mesta, jo pelkkä siellä käyminen ahdistaa.

7. Mul on paniikkihäiriö, en pysty esiintymään/lukemaan ihmisten edessä. Esim. ajatus esitelmän pitämisestä saa mut jo voimaan pahoin. Tää alko jo joskus yläaste aikoina ja saattaa kuulemma johtua lapsuusaikojen kokemista  asioista,, jotka saattaa myöhemmin ilmetä näin.

8. Oon aika koukussa salkkareihin ja jätän mielellään viikon jaksot katsomatta, jotta voin katson sit kaikki mielummin yhteen pötköön.. :D

 Noin,siinä sit oli joitain "tunnustuksia" musta. 

Laitan tämän eteenpäin Blogeille
❤  Sanna's Life
❤  Rikky
  

 
Loppuun laitan vähän kuvia eiliseltä, vähän sitä sun tätä :) Jade on isillään nyt ekan kerran kuukauteen viikonlopun, ni lähettiin eilen vähän ajelemaan ja silleen, yllätys :D Kuvat on taas ihan laatukamaa.


 Värjäilin vähän hiuksia


 ja kynaiä, oli vhähän tommonen pinkkipäivä! :D 


 
Hyvää viikonloppua!
 ❤.lla Cami

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. oli kyllä hauskaa silloin :D <3 pakko kokeilla sit uusiks ku lumet sulaa ja ampparit ei oo viel heränny talviuniltaan!

   Poista
 2. Mitä teet työksesi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan kotiorjana tässä tällä hetkellä :D

   Poista
 3. voisitko tehdä videopostauksen?

  asutteko muuten kerrostalossa vai missä? miten olette viihtyneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videopostauksesta en osaa kyllä sanoa vielä juuta tai jaata.. Mutta JOS satun joskus tekemään , niin se ei tule olemaan ainakaan mikään sellainen et istuisin yksin kameran edessä ja höpöttäisin :D

   Poista
  2. Ai niin ja siis joo , asutaan kerrostalossa ja näytän viihtyneen ihan hyvin , koska oon asunutkin tässä kohta jo 6 vuotta! :) Olishan se omakotitalo tietenkin haaveena varmaan jokaisella.

   Poista
 4. Toi amppari oli ihanan paras juttu! Repes* ps. Vilkillä on toi hajuvesi jean paul ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Vilkillä on sitten pakko olla hyvä maku,ku käyttää tota :)

   Poista
 5. Siis mitääh?! EEiih :D miks mulle ton laitoit? xD pitääks mun kirjottaa 8 faktaa itestäni? Saaks ne olla mitä vaa faktoja? :D ja AIVAN ihanat hiukset sulla! <3 i like, very much! Beautiful :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! :) Joo elikkä 8 Faktaa, ihan mitä vain itsestäs! Nii et antaa palaa vaan! haha :D

   Poista
  2. Apua! En mä keksi mitään :D auttais vähä jos joku haluis tietää musta jotai faktoja xD tää on hankalampaa ku mää luulin...

   Poista
  3. :D joo mäki huomasin ettei se niin helppoo ollutkaan!

   Poista